Boschveld Beweegt is de naam van het wijkplan voor de buurt Boschveld in 's-Hertogenbosch. Deze website is een gemeenschappelijk initiatief van BrabantWonen, Zayaz Gemeente 's-Hertogenbosch en OBB wijkraad.
Deze site bevat informatie over activiteiten en ontwikkelingen in de buurt.

Home BrabantWonen Gemeente OBB Zayaz Wijkplan

Agenda

BBS-Wijkpein

Boschveld

Buurtkrant

Copernikkel

Documenten

Geschiedenis

Links

Nieuws

Ondernemersnetwerk

Veemarktkwartier

Vlekkenplan

Werkgroepen

Oude site

Ondernemersnetwerk

Ondernemersnetwerk

Doel van het ondernemersnetwerk is wonen en werken met elkaar verbinden. Vier keer per jaar organiseren we een kennen en gekend worden moment voor ondernemers uit Boschveld.

Vanuit het ondernemersnetwerk van Kroon op je Wijk en de betrokken ondernemers van 'Boschveld is een Werkwoord' is de open dag Boschveld onderneemt op 15 september 2012 ontstaan. Ondernemers willen zich meer laten zien en welke bedrijven er allemaal zijn. Eén van de ondernemers, Peter Maas, heeft een plattegrond gebouwd waarop bedrijven zichtbaar zijn. U kunt hier ook op staan, zie hieronder.

Daarnaast zijn er bewoners die een werkervaringplaats vervullen bij Ellen Willink haar atelier en zijn er vanuit het netwerk voor verschillende ondernemers al opdrachten verworven.
Klik hier om uw eigen bedrijf ook op de kaart te zetten. U heeft daarvoor wel een Google account nodig. Gebruik anders de koppeling op deze pagina om uw bedrijfsgegevens op te sturen in een PDF-formulier

Dit kaartje geeft een overzicht over de wijk Boschveld in ’s-Hertogenbosch. Op dit kaartje zijn een aantal bedrijven vermeld die zich in deze wijk bevinden.

U kunt op straat met een smartphone een foto maken van een QR-code naast de deur van een bedrijfsgebouw in Boschveld, en automatisch bij de desbetreffende bedrijfsinformatie uitkomen die op deze kaart wordt weergegeven. Via deze bedrijfsinformatie kunt u weer verder naar de eigen website die bij het bedrijf hoort.

Wilt u ook opgenomen worden met een markering? Klik dan onder de kaart de koppeling aan.

Is dat te moeilijk? Download dan hier een PDF formulier, vul de benodigde gegevens in en stuur het op. Dan wordt het voor u verzorgd.

Kroon op je wijk van project naar onderneming.

Op 10 juni 2013 zette de gemeente 's-Hertogenbosch, BrabantWonen, Divers, Zayaz, BrabantZorg en wijkraad Onafhankelijk Bewonersplatform Boschveld een handtekening onder een samenwerkingsovereenkomst om te groeien van project naar de onderneming Kroon op je Wijk. In augustus 2013 start de werving voor de sociaal ondernemer die deze onderneming gaat vormgeven. Zie ook de vacature onder Prezi.

Hieronder een prezi gemaakt door een aantal ondernemers uit de wijk.

Boodschappen doen kan ook gezellig zijn. De bus haalt je thuis op om in gezelschap samen boodschappen te gaan doen. Er is ook tijd voor een praatje en een kop koffie. Daarna word je weer thuis gebracht. Iedereen uit Boschveld, Deuteren, Kruiskamp / Schutskamp mag mee. De kosten bedragen € 2,- voor een retourtje. U kunt zich wekelijks aanmelden door op dinsdagochtend tussen 9.00 – 11.00 uur te bellen naar Wijkplein Boschveld (073 – 627 3610) en te vragen naar LuciaEen van de eerste diensten in de nieuwe onderneming zal de klussendienst zijn. BrabantWonen en Zayaz zullen ieder opdracht geven tot 40 klussen. Hiermee is een eerste werkopdracht en financiering gegarandeerd. De klussendienst zal werken volgens het kroon op je wijk principe 'voor en door bewoners'. opgezet.

De talentenbank is opgezet door Kroon op je Wijk en nu onderdeel van het regulier werk van Divers. De talentenbank is er voor iedereen en brengt vraag en aanbod samen in uw wijk. Iedereen heeft wel eens hulp nodig van een andere en iedereen heeft een talent, U ook. De talentenbank is een onderdeel van Platform073.Laatste keer bijgewerkt woensdag 10 juli 2013
Documenten Ondernemersnetwerk
Er zijn geen documenten gevonden
Nieuwsberichten Ondernemersnetwerk
Er zijn geen berichten gevonden

© 2007 - 2022 Alle rechten voorbehouden   ※   Ontwerp De Vrije Letter   ※
info@boschveldbeweegt.nl
Disclaimer
Uit onderzoek is gebleken dat donkere achtergronden beter zijn voor uw ogen