Boschveld Beweegt is de naam van het wijkplan voor de buurt Boschveld in 's-Hertogenbosch. Deze website is een gemeenschappelijk initiatief van BrabantWonen, Zayaz Gemeente 's-Hertogenbosch en OBB wijkraad.
Deze site bevat informatie over activiteiten en ontwikkelingen in de buurt.

Home BrabantWonen Gemeente OBB Zayaz Wijkplan

Agenda

BBS-Wijkpein

Boschveld

Buurtkrant

Copernikkel

Documenten

Geschiedenis

Links

Nieuws

Ondernemersnetwerk

Veemarktkwartier

Vlekkenplan

Werkgroepen

Oude site

Vlekkenplan
Vlekkenplan Boschveld
Informatie Vlek 14 Signatuur

In 2010 zijn de 107 woningen die hier stonden (zowel gestapelde als grondgebonden bouw) gesloopt en vervangen door 144 gestapelde woningen. Het gaat om 72 huurwoningen (eigendom van Zayaz) en 72 koopwoningen. Door de recessie is een flink aantal koopwoningen niet verkocht en ook in de verhuur gedaan. Het is de bedoeling dat deze woningen in de toekomst alsnog worden verkocht. Enkele duurdere huurwoningen staan leeg en dat is een zorgpunt.

In het complex zitten 8 eengezinswoningen en aan de kant van de Copernicuslaan zitten nu een apotheek en een medisch centrum.

De openbare ruimte is na de bouw opnieuw ingericht. De fietsstraat zoals die is aangelegd in de Kamerlingh Onnesstraat is medio 2013 doorgetrokken over de Copernicuslaan.Laatste keer bijgewerkt: 29 december 2014
Beschrijving Vlek 14 Signatuur

Dit gebied wordt omsloten door de Copernicuslaan/ Kamerlingh Onnesstraat/ Ampèrestraat/ Van Leeuwenhoekstraat. Dit gebied staat ook bekend als Boschveld Fase 1.

- Copernicuslaan 301 t/m 403
- Kamerlingh Onnesstraat 2A t/m 18
- Ampèrestraat 100 t/m 130
- Van Leeuwenhoekstraat 3 t/m 25
-Voltastraat 100 t/m 150 en 201 t/m 263Vlek 14 Eerste gebied dat is aangepakt in de wijk. 107 huurwoningen maakten plaats voor 72 koop - en 72 huurwoningen.
Fotograaf: Alfred Heeroma
Documenten Vlekkenplan
Er zijn geen documenten gevonden
Nieuwsberichten Vlekkenplan
Er zijn geen berichten gevonden

© 2007 - 2022 Alle rechten voorbehouden   ※   Ontwerp De Vrije Letter   ※
info@boschveldbeweegt.nl
Disclaimer
Uit onderzoek is gebleken dat donkere achtergronden beter zijn voor uw ogen