Boschveld Beweegt is de naam van het wijkplan voor de buurt Boschveld in 's-Hertogenbosch. Deze website is een gemeenschappelijk initiatief van BrabantWonen, Zayaz Gemeente 's-Hertogenbosch en OBB wijkraad.
Deze site bevat informatie over activiteiten en ontwikkelingen in de buurt.

Home BrabantWonen Gemeente OBB Zayaz Wijkplan

Agenda

BBS-Wijkpein

Boschveld

Buurtkrant

Copernikkel

Documenten

Geschiedenis

Links

Nieuws

Ondernemersnetwerk

Veemarktkwartier

Vlekkenplan

Werkgroepen

Oude site

Agenda BoschveldZondag 04 juni 2023
van 15:00 uur tot 17:00 uur


Velt-ecotuindag VELT is een landelijke organisatie die ecologisch tuinen ondersteunt. Twee leden van de Boschveldtuin werken mee aan de open dagen van VELT. Er is ruimte voor rondleidingen, maar ook zijn er interessante tips en trucs te horen over het ecologisch tuinieren. En hoe betrek je buurtbewoners nu eigenlijk bij je tuin? Daarnaast kun je gratis meedoen aan de wedstrijd 'laat je tuin BOOMen'. Het belooft een heel gezellige, leerzame middag te worden. Je bent van harte welkom! Voor koffie en thee wordt gezorgd.


Boschveldtuin
Zernikestraat 2b


Zaterdag 17 juni 2023
van 14:00 uur tot 16:30 uur


Ontspanningsmiddag 'Boschveld Ontspant' Het doel van Boschveld Ontspant is om bewoners uit de buurt samen te laten komen en ontspanning aan te bieden op een laagdrempelige manier. De middag biedt praktische oefeningen die je daarna thuis kunt blijven toepassen. De middag wordt gegeven door Ilse Stap en Maarten Oude Rikmanspoel. Er is maar beperkte ruimte daarom is opgeven per e-mail noodzakelijk


Wijkcentrum De Westhoek
Leeuwenhoekstraat 2


Woensdag 21 juni 2023
van 13:00 uur tot 17:00 uur


Buurtteam in Westerpark Het Buurtteam wil in contact komen bewoners. Zo worden volwassen uitgenodigd om het perfecte plaatje te maken (bijvoorbeeld per foto) van Boschveld. De middag zal diverse leuke activiteiten bevatten. Ook bewoners van Deuteren en Paleiskwartier zijn welkom. De middag begint bij de beweegtoestellen tussen Deuteren en Paleiskwartier (van 13.00 tot 14.30 uur) en later verplaatsen naar Speeltuin Kinderkwek (kant Boschveld; van 15.00 tot 16.30 uur).


Westerpark
n.v.t.


Dinsdag 04 juli 2023
van 20:00 uur tot 21:30 uur


Boschveld Live Onder de bezielende leiding van de Boschveldband treedt die avond een keur van talenten uit Boschveld op. Bewoners kunnen ook deelnemen. Hiervoor zijn 4 oefensessies (op dinsdag 30 mei, 6 juni, 13 juni en 20 juni). Eventueel zullen actuele onderwerpen worden besproken, maar muziek is de belangrijkste factor deze avond.


Scchoolplein BBS
Zernikestraat 2
Laatste Documenten© 2007 - 2023 Alle rechten voorbehouden   ※   Ontwerp De Vrije Letter   ※
info@boschveldbeweegt.nl
Disclaimer
Uit onderzoek is gebleken dat donkere achtergronden beter zijn voor uw ogen