Home Over Contact

Boschveld Live

OBB/wijkraad Boschveld organiseert de zevende editie van Boschveld Live.
Het laatste weekend vóór de schoolvakanties bouwt het OBB een mooi feestje voor de buurt. Met iedereen die zin heeft om iets te doen, te laten zien of te laten horen. En met iedereen die erbij wil zijn.

Zij zorgen voor livemuziek en voor de drankjes.
Zij zorgen voor een aantal spellen voor de kinderen.
Waar zorg jij voor?
Jij kunt meebepalen wat er deze dag allemaal gebeurt.

Kun jij iets lekkers maken wat je iederéén wel zou willen laten proeven? Doe het! Wij betalen de ingrediënten, en jij deelt uit.

Heb jij iets te melden waar je zoveel mogelijk mensen van op de hoogte wilt brengen: wij zorgen voor een standje waarin jij je verhaal kwijt kunt.

Laat het weeten door een e-mail te sturen

Weet jij iets bijzonders over onze buurt? Maak er een vraag van voor de grote Boschveld Quizz. Op www.wijkraadboschveld.nl staat een formulier om je quizvragen (met de antwoorden erbij natuurlijk) door te geven. De quiz wordt in de loop van de middag gehouden. De winnaar krijgt een leuke prijs.

Om 13.00 uur trekken we met muziek en een aantal bijzondere fietsen van de fietswerkplaats de buurt in. Om 14.00 uur arriveren we op het feestterrein bij de BBS aan de Zernikestraat. Daar zijn dan hapjes, drankjes, muziek en spelletjes.

Enkele buurtinitiatieven laten zien waar ze voor staan. De exacte invulling van het programma wordt binnenkort geplaatst op de website www.wijkraadboschveld.nl Daar kun je je ook aanmelden om steeds het nieuwste nieuws uit en over de buurt te krijgen.

Wees erbij en maak Boschveld nog wat meer van jou.

zondag 30 juni 2024
van 13:00 uur tot 20:24 uur
BBS Boschveld Zernikestraat 2
Toegang: Gratis