Home Over Contact
Boschveld Beweegt| Den Bosch |Nieuwe bewonersbijeenkomst

Nieuwe bewonersbijeenkomst
01-May-2024

Leestijd 1 minuut

Bewonersbijeenkomst2a.jpg title =
Op 16 april kwamen ruim 40 bewoners bijeen om hun klachten richting Zayaz duidelijk te maken.
Fotograaf: Alfred Heeroma - Bron: Boschveld Beweegt


Bewoners van Vlek 17 zijn al langer bezig met Zayaz om de kwaliteit van hun woningen te verbeteren. De bewoners klagen over vocht, schimmel, tocht, slecht hang- en sluitwerk en nog meer ongemakken. Na een paar jaar is er volgens de bewoners geen goede oplossing en is hun vertrouwen in Zayaz weg. Dit bleek bij een bewonersbijeenkomst op 16 april.

Als vervolg van die bewonersbijenkomst organiseert Zayaz samen met Wijkraad Boschveld een vervolgavond voor de bewoners van de Röntgenstraat, Kelvinstraat en Ampèrestraat. Ook bewoners van de Lorentzstraat, Kamerlingh Onnesstraat en Buys Ballotweg mogen aanschuiven.

Zayaz betreurt dat de bewoners het vertrouwen in Zayaz kwijt zijn en heeft toegezegd de meeste woningen voor de zomer te inspecteren en de klachten op te nemen. Aan het eind van het jaar wil Zayaz dan een besluit nemen over de woningen.

Zayaz wil deze avond in gesprek met de bewoners. Bestuurder Charlotte Beukeboom wil graag zelf de verhalen van de bewoners horen en hierover in gesprek gaan.

Auteur: Alfred Heeroma