Gezond Ontmoeten

Elkaar ontmoeten organiseert activiteiten voor 50- en 60-plussers zoals Me-Mover.
Fotograaf: © Elkaar Ontmoeten
GezondDenBosch en ElkaarOntmoeten slaan de handen ineen en organiseren onder de naam 'Gezond Ontmoeten' actieve en gezonde dagactiviteiten waar singles van 50/60 plus elkaar kunnen treffen. Niet meer swipen of eindeloos online chatten, maar écht contact met en tijd voor elkaar.

Van het vroegere 'apenkooien' tot de nieuwste rage op fitnessgebied, aan een grote verscheidenheid van activiteiten is gedacht. Zweten of niet zweten, het programma is zo ingedeeld dat je dit zelf kan bepalen, je hoeft niet sportief te zijn aangelegd, en elk niveau kan meedoen. Wel zijn de dagen onderverdeeld in leeftijdscategorieën.

Natuurlijk draait gezondheid niet alleen om beweging maar ook om gezonde en duurzame voeding. Ook daar is aan gedacht, maar er is meer. Zo zal een breinexpert je tijdens een interessante workshop meer bewust maken van het hoge tempo waarin we leven, wat dit doet met je hersenen en advies geven hoe je hier mee om kunt gaan.
Dit alles zal plaatsvinden in een gezellige sfeer, op een ongedwongen, ontspannen manier. "Want dat zijn de kernwoorden van ElkaarOntmoeten", zegt Mart van de Weijenberg, initiatiefnemer en eigenaar van ElkaarOntmoeten.nl. "De doelgroep waar ik me op richt staat positief in het leven, niks moet, maar ze willen wel actief blijven. Daarnaast zijn zij het online daten zat en willen ze tijdens een activiteit live met gelijkgestemden zijn, waar ze dan ook de tijd voor elkaar hebben."

De eerste twee Gezond Ontmoeten activiteit vinden plaats in en rondom sportcentrum Flik-Flak in Den Bosch:
11 februari voor 60 plussers
15 maart voor 50 plussers

Aanmelden kan via de website van elkaar ontmoeten.Auteur:  Persbericht  Datum:  dinsdag 04 februari 2020 
Bron:   PersberichtReageren
Uw naam: *
E-mail: *
Reactie:
Controle: vul 757 in

* Verplicht, mail komt niet op site

U kunt reageren op dit bericht


Er zijn geen reacties
______________________________________________________________________________
Meer Nieuwsberichten

08-09-20Week van lezen en schrijven
04-07-20Resto VanHarte Boschveld weer open
01-07-20Burendag 2020
07-06-20Ontwikkeling Bossche Delta
07-06-20Muurschildering Grasso
07-06-20Infocentrum EKP-terrein Noord
01-06-20Bouwrijp maken Vlek 3
01-06-20Park Hart van Boschveld
31-05-20Enquête EKP
31-05-20Positieve gezondheid

Pagina 1 van 79

1 2   Volgende

Er zijn 781 berichten
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz