Informatie Vlek 19 Woningen BrabantWonen
Vlekkenplan Boschveld
Er stonden hier 57 woningen in bezit van woningcorporatie BrabantWonen. Deze woningen zijn in de zomer van 2013 gesloopt. Op 21 oktober 2013 is er een startsein gegeven voor de nieuwbouw van 37 (grondgebonden) woningen. 5 woningen worden in de vrije huursector gebouwd, de rest is sociale huur.

De uitverhuizing is in mei 2013 gerealiseerd. Bewoners hebben een terugkeerregeling mits ze voldoen aan de regels van Woonservice. Er is een leefbaarheidsplan waar BrabantWonen uitvoer aan zal geven.

De woningen zijn februari 2015 opgeleverd.

Na de bouw heeft de gemeente de openbare ruimte opnieuw ingericht. In combinatie met Vlek 18 zal een definitieve inrichting komen; klaar mei 2017.Laatste keer bijgewerkt: 15 januari 2017
Beschrijving Vlek 19

Dit gebied wordt omgeven door Voltastraat/ Kamerlingh Onnesstraat/ Copernicuslaan/ Lorentzstraat. Dit gebied is ook wel aangeduid als Fase 2.

Vlek 19 Gebied met huurwoningen die in 2013 zijn gesloopt. Vanaf oktober 2013 worden 37 huurwoningen gebouwd.
Fotograaf: Alfred Heeroma
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz