Informatie Vlek 5 Flatcomplexen; 72 woningen
Vlekkenplan Boschveld
Er zijn 72 woningen. Deze woningen zijn ondertussen gerenoveerd. Hierbij is ook een bewonerscommissie opgericht. De woningen zijn van woningcorporatie BrabantWonen. Oorspronkelijk was het ook de bedoeling dat de bergingen zouden worden aangepakt. Pas later bleek dat hier leidingen in de grond lagen, waardoor een aanpak niet mogelijk was. Anno 2013 is er in het kader van het TOM project (Traject Op Maat) wel wat gedaan aan de schuttingen rondom de tuinen van de woningen op de begane grond.
BrabantWonen zal voor budget zorgen om de bergingen te verplaatsen. Dit budget komt uit verkoop grond Marconistraat aan gemeente.Laatste keer bijgewerkt: 15 januari 2017
Beschrijving Vlek 5

Dit gebied wordt omsloten door Copernicuslaan/ Edisonstraat/ Marconistraat. De woningen aan de Marconistraat horen niet tot deze vlek.

- Copernicuslaan 184 t/m 290
- Edisonstraat 21 t/m 55Vlek 5 In dit gebied staan 4 flatgebouwen met 72 woningen van BrabantWonen. Deze zijn recentelijk gerenoveerd.
Fotograaf: Alfred Heeroma
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz